Despre firma

Abordare

Firma este specializata in a oferi servicii integrale, incepand cu proiectarea de cladiri si infrastructura si continuand cu toti pasii necesari finalizarii executiei. Serviciile includ lucrari electrice, mecanice si de structura, precum si design interior si iluminat.

Firma ofera de asemenea si servicii complete de management de proiect. Indiferent daca avem de a face cu un nou centru comercial, un complex proiect industrial sau restaurarea unei cladiri de patrimoniu, serviciile oferite de Tracon sunt atent gandite pentru a satisface necesitatile clientului si ale proiectului, in functie de cerinte.

Calitatea executiei

Un exemplu important al calitatii executiei oferite de Tracon il reprezinta productia de semifabricate si produse din lemn. Firma detine o fabrica (Tracon Intorsura Buzaului) specializata in proiectarea si executia unei game largi de produse de tamplarie la comanda. Aceste servicii pot fi oferite in cadrul proiectelor, precum si separat. Fabrica produce si instaleaza tamplarie termoizolanta din PVC, aluminiu si lemn tristrat, si are experienta in prelucrarea lemnului si produse de cherestea. Tracon ofera si solutii de design interior din lemn masiv, de exemplu parchet, usi si obloane. Acestea sunt atent proiectate si executate pentru a fi in ton cu caracterul proiectului.

Sustenabilitate

Firma este dedicata integrarii sustenabilitatii in toate activitatile sale. Proiecte cum ar fi depozitele ecologice de deseuri pentru Constanta, Sibiu si Braila au fost proiectate si sunt operate in asa fel incat sa protejeze mediul inconjurator. Management-ul deseurilor este realizat intr-un mod responsabil, iar gazul provenit din deseuri este si el colectat. Sistemul de management de mediu al firmei este certificat conform standardului international ISO 14001.

Informații

  • Firma infiintata in 1991
  • Certificari conform ISO 9001, ISO 14001 and OHSAS 18001