BRD Groupe Societe Generale, Braila
BRD Groupe Societe Generale, BrailaBRD Groupe Societe Generale, BrailaBanca Nationala a Romaniei, BrailaBanca Nationala a Romaniei, BrailaBanca Nationala a Romaniei, BrailaBanca Nationala a Romaniei, BrailaBanc Post, Braila

Tracon a realizat proiecte de restaurare si consolidare, precum si solutii inovatoare de constructii pentru numeroase institutii financiare.

Banca Nationala a Romaniei, Braila

Sediu de banca (suprafata construita: 920m2) intr-o cladire de patrimoniu din sec. XIX in zona istorica a orasului. Proiectul a constat in lucrari de consolidare si restaurare arhitecturala interioara si exterioara a cladirii si transformarea in birouri de lux si spatii destinate lucrului cu clientii.

Banca Nationala a Romaniei, Constanta

Sediu de banca (suprafata construita: 6740m2) intr-o cladire de patrimoniu de la inceputul sec. XX in zona istorica a orasului. Proiectul a constat in lucrari de consolidare in scopul refunctionalizarii.

Banc Post, Braila

Sediu de banca (suprafata construita: 2100m2) intr-o cladire de sec. XIX (1836) in zona istorica a orasului. Proiectul a constat in lucrari de consolidare, restaurare si amenajare ca sediu de birouri si spatii destinate lucrului cu clientii.

BRD Groupe Societe Generale, Braila

Sediu de banca (suprafata construita: 2068m2) intr-o cladire de sec. XIX (1890) in centrul istoric al orasului. Proiectul a constat in lucrari de consolidare, restaurare si amenajare ca sediu de birouri si spatii destinate lucrului cu clientii. Cladirea pastreaza doar fatadele exterioare, interiorul fiind complet demolat si refacut conform cerintelor actuale.

MISR Romanian Bank (Banca Romano-Egipteana), Constanta

Sediu de banca (suprafata construita: 720m2) intr-o cladire veche. Proiectul a constat in lucrari de consolidare, inaltare si transformare in cladire de birouri si spatii destinate lucrului cu clientii.

Banca Nationala a Romaniei, Galati

Sediu de banca (suprafata construita: 2000m2) intr-o cladire de sec. XIX. Proiectul a constat in lucrari de consolidare, restaurare, amenajare ca sediu de birouri si spatii destinate lucrului cu clientii si readaptare ca centru regional.

Mindbank, Craiova si Oradea

Craiova: sediu de banca (suprafata construita: 860m2) intr-o cladire noua. Proiectul a constat in crearea si amenajarea ca sediu de birouri si spatii destinate lucrului cu clientii.

Oradea: sediu de banca (suprafata construita: 1500m2) intr-o cladire noua. Proiectul a constat in crearea si amenajarea ca sediu de birouri si spatii destinate lucrului cu clientii.

Bancorex (Banca Romana de Comert Exterior), Targu Mures