Marina Regia Residence, Mamaia Nord
Marina Regia Residence, Mamaia NordMarina Regia Residence, Mamaia NordMarina Regia Residence, Mamaia NordMarina Regia Residence, Mamaia NordMarina Regia Residence, Mamaia NordMarina Regia Residence, Mamaia NordMarina Regia Residence, Mamaia NordMarina Regia Residence, Mamaia NordGrand Hotel Rex, Mamaia

Tracon s-a extins in domeniul ospitalitatii, primul sau proiect de aceasta natura fiind reabilitarea Grand Hotel Rex, o cladire de la inceputul sec. XX in statiunea Mamaia. Activitatea firmei in acest domeniu a continuat cu modernizarea si amenajarea hotelului Diana din statiunea Saturn-Mangalia, un proiect complet la cheie.

Proiectul principal al firmei este Marina Regia Residence, un complex de lux in Mamaia Nord-Navodari.

Proiectul a constat in drenarea terenului si construirea a doua hoteluri si 46 de vile de lux. Acest proiect a oferit posibilitatea de a crea o solutie integrala, inclusiv amenajari interioare. Se distinge in mod special design-ul interior din centrul spa, hoteluri si vile, unde s-a folosit parchet si tamplarie din lemn masiv, produse la comanda in fabrica Tracon Intorsura Buzaului.

Complexul Marina Regia Residence este detinut si operat de Tracon.